phone info@dfr.rophone (004) 021.413.14.39  Mobil: (004) 0744.30.14.31
Categorii

REZERVOARE APA - Rezervoare paralelipipedice - Descriere


Rezervoare paralelipipedice - tip BALMORAL - pana la 15.000 m3

Rezervoarele tip BALMORAL sunt sisteme destinate stocarii apei potabile sau a apei de uz general, lichide alimentare sau combustibili.
           
Rezervoarele tip Horsley Bridge sunt realizate din panouri de otel galvanizat la cald, de forma patrata, cu suprafata de 1 sau 1,22 m2, cu laturile prelucrate special pentru imbinare prin suruburi. Structura este rigidizata prin grinzi metalice. Rezervoarele pot fi compartimentate pentru a facilita spalarea pe compartimente si mentinerea unei rezerve (de incendiu). Montarea rezervoarelor este deosebit de simpla si rapida, la fata locului. Preparativele se rezuma la realizarea unei placi de beton pentru asezare sau stalp metalic pentru montaj la inaltime tip castel de apa. Se pot realiza rezervoare de pana la 1.220 m3. Rezervoarele sunt dotate cu scari de acces, placi de acoperire, capace de vizitare, canale de ventilare etc.

1 Gura de aerisire cu protectie
2 Acoperis inclinat rezistent la intemperii
3 Suport acoperis
4 Contravantuiri interne
5 Placa antivortex Balmoral FireFlowTM (optional - numai pentru rezervoare de incendiu)
6 Sectiune panou rezervor din otel presat la cald
7 Gura de vizitare nivel inferior
8 Scara din oțel galvanizat sau aluminiu cu protectie
9 Gură de vizitare cu diametrul 600 mm

Rezervoarele modulare GRP Balmoral sunt realizate din panouri de fibra de sticla armata cu rasini poliesterice, obtinute prin turnare la cald in matrite. Panourile au dimensiuni de 1 x 1, 1 x 0,5 sau 0,5 x 0,5 m si pot fi preizolate cu spuma poliuretanica. Pentru precizie ridicata si fiabilitate, gaurile de fixare si imbinare sunt date cu laser, pe o masina speciala, cu comanda numerica. Structura este rigidizata prin grinzi metalice. Rezervoarele pot fi compartimentate pentru a facilita spalarea pe compartiment si mentinerea unei rezerve (de incendiu). Montarea rezervoarelor este deosebit de simpla si rapida, la fata locului. Preparativele se rezuma la realizarea unei placi de beton pentru asezare sau stalp metalic (pentru montaj la inaltime tip castel de apa. Se pot realiza rezervoare de pana la 400 m3.
 

 
DOCUMENTE UTILE:
Manual instalare
Scrisoare Balmoral
Agrement tehnic