phone info@dfr.rophone (004) 021.413.14.39  Mobil: (004) 0744.30.14.31
Categorii

REZERVOARE APA - Rezervoare cilindrice - Ekotank APOLLO


Rezervoare cilindrice - tip EKOTANK APOLLO - pana la 2.600 m3
 
Rezervoarele de apa APOLLO au fost gandite special pentru conditii dure de exploatare si sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni. Modelele standard sunt intre 30.000 si 250.000 de litri, dar pot fi construite pana la 2.660.000 de litri pentru proiectele speciale.


 
Avantajele furnizate de rezervoarele tip Apollo: Foarte usor de transportat; Foarte usor de montat; Preturi foarte mici; Rezistenta si durabilitate crescuta datorita acoperirii “galvalum”; Membrana interioara unica din 3 straturi din tesatura de poliesteri acoperita pe ambele fete cu PVC. Membrana este aprobata pentru industrie si agricultura, pentru stocarea de apa potabila, pentru uz uman; Protejat impotriva coroziunii cu anozi de sacrificiu din magneziu; Pereti profilati 8-80 V pentru rezistenta sporita şi estetica.
 
Montare membrana rezervor 1500 m3 Interior rezervor

Instalare. Rezervoarele APOLLO necesita o pregatire minimala în vederea instalarii. Pentru rezervoarele de pana la 250.000 de litri, este suficient un strat de 150 - 200 mm de nisip curat, inert si bine compactat. Peste 250.000 de litri se recomanda instalarea pe un inel de beton. Peretii din otel profilati si protejati cu “galvalum” sunt proiectati sa absoarba miscarile normale ale pamantului si sa minimizeze posibilele deformari in sarcina. Instalarea unui rezervor de apa APOLLO este o operatie simpla si rapida.
 
Rezervor 12 m3 - montaj pe strat de nisip Inel de beton pentru montaj rezervor Montare pereti rezervor 1500 m3
Montare pereti rezervor 360 m3 Montare ferme acoperis rezervor Montare acoperis rezervor

Dezasamblat pentru transport, rezervorul ocupa aproximativ 1% din capacitatea sa de stocare. Rezervoarele standard a caror capacitate nu depaseste 250.000 de litrii pot fi montate intr-un interval de 2 - 4 zile, fara probleme si fara scule speciale.
Acoperisul rezervoarelor APOLLO este de tip cupola joasa, folosind foi de tabla de otel protejate cu GALVALUM si grinzi din profil patrat de otel galvanizat la cald.

 


DOCUMENTE UTILE:
Brosura prezentare
Fisa tehnica
Referinte


EKOTANK ofera si alte tipuri de rezervoare, destinate agriculturii (solutii pentru stocarea apei in vederea irigarii terenurilor agricole), acvaculturii sau pentru depozitarea altor tipuri de lichide. Pentru aceste aplicatii, rezervoarele EKOTANK STAR repezinta solutia de care aveti nevoie!