phone info@dfr.rophone (004) 021.413.14.39  Mobil: (004) 0744.30.14.31
Categorii

Clorinatoare cu vid - Prezentari sisteme - Statia de pompare SURAIA-Focsani


REABILITAREA SI EXTINDEREA STATIEI DE POMPARE SURAIA, FOCSANI

Reabilitarea si extinderea statiei de pompare Suraia din Focsani, a fost efectuata cu ajutorul fondurilor BERD. Proiectul a fost finalizat in Aprilie 2001.
Sistemul automat de clorinare a fost livrat, instalat si programat de catre S.C. DFR Systems S.R.L.

 
 
 
Descrierea sistemului
Reabilitarea si extinderea statiei de pompare Suraia din Focsani, a fost efectuata cu ajutorul fondurilor BERD. Proiectul a fost finalizat in Aprilie 2001. Inima buclei de reglaj automat este Vana Inteligenta REGAL 7000.
A fost utilizat un clorinator cu comutare automata tip REGAL 256 cu capacitatea de 10 kg/ora.
Pe circuitul de vacuum a fost intercalata Vana Inteligenta. Rolul acesteia este de a modifica in mod automat debitul de clor injectat in bazin astfel incit acesta sa fie mereu proportional cu debitul de apa ce alimenteaza rezervorul. Semnalul de debit instantaneu (4-20 mA) este preluat de catre vana inteligenta care va mentine automat doza de clor prescrisa (mg de Cl/litru de apa), indiferent de variatiile debitului de apa. In acelasi timp se monitorizeaza si nivelul clorului rezidual la iesirea din bazinele de stocare. Semnalele de la senzorii de clor ajung la dispecer ca si semnalele de debit. Aici se ia decizia de modificare a dozei prescrise la vanele inteligente, in baza nivelului de clor rezidual de la iesire.