phone info@dfr.rophone (004) 021.413.14.39  Mobil: (004) 0744.30.14.31
Categorii

Tratare cu UV - Aplicatii casnice - Instalare


INSTALARE RAPIDA SI USOARA - MyUV - Marca protejata DFR Systems SRL
 
Instalarea sistemelor MyUV se face foarte usor. Sistemul se insereaza pe conducta de apa rece ce intra in cladire (casa, spatiu comercial, fabrica, cladire birouri etc.), inainte de prima ramificatie.
Se recomanda instalarea unui filtru de impuritati de 50 microni inainte de sterilizatorul cu UV. Astfel, creste si eficienta si durata de viata a sistemului MyUV. Se vor instala robinete cu bila pentru separare. Sistemul MyUV poate fi instalat in orice pozitie, dar este recomandat a fi instalat orizontal, ca in figura de mai jos si prins de perete cu un colier adecvat.
Balastul electronic se va conecta la o priza cu impamantare, iar cablul cu soclu special se va conecta la lampa UV asa cum este descris in manual. Balastul se va monta deasupara sterilizatorului, intr-un loc ferit de umezeala si condens.

 
 
Astfel instalat, sterilizatorul MyUV va functiona continuu, dezinfectind complet fiecare picatura de apa ce urmeaza sa o consumati. NU se va opri sistemul decit in cazul in care nu exista consum de apa pe perioade indelungate (concedii) - pentru aceste situatii consultati manualul.
 
INTRETINERE: Trimestrial se va opri si se va curata teaca de quartz cu o carpa moale si alcool, iar anual se va inlocui lampa UV!